Uimitor: specialiştii îi pot ajuta pe bărbaţi să îşi aleagă femeia al cărei vagin se potriveşte cel mai bine cu dimensiunea penisului lor. Cum anume se poate face acest lucru?

Există „criterii specifice”, care ţin uneori „de detalii aproape nebăgate în seamă, dar pe care totuşi, cunoscându-le, putem să ne alegem mult mai uşor fiinţa ideală pentru o partidă de sex, potrivit specialiştilor. Care subliniază că atât femeile, cât şi bărbaţii au câteva caracteristici comune ce pot fi desprinse din analiza facială.

Astfel, o femeie cu buzele subţiri are un vagin îngust şi adânc, iar dacă are obrajii înguşti ea are vaginul mic. Liniile adânci din jurul gurii indică o dorinţă sexuală accentuată. De asemenea, o persoană cu bărbia puternică şi proeminentă este adeseori înzestrată cu un potenţial erotic foarte ridicat. Cei care au în bărbie o gropiţă manifestă o virilitate foarte mare, în cazul bărbaţilor  şi o feminitate deosebit de puternică, în cazul femeilor.

Scurt şi larg

Dacă femeia are fruntea îngustă şi nasul turtit, putem intui că vaginul ei este scurt si larg în exterior acesta pare ingust şi plat, dar interiorul lui va fi de fapt foarte larg, însă scurt. Dacă femeia are ochii mari, este foarte posibil ca ea să aiba un vagin mare şi umed. Se spune că vaginul secretă fluide la fel de repede precum o fac ochii.
O femeie mioapă are în general un vagin adânc.

Tradiţia taoista afirmă chiar că, cu cât femeia este mai mioapă, cu atât vaginul său este mai adânc. Dacă o femeie are gura mică şi degetele scurte, ea va avea vaginul scurt. Dacă are buze groase, mari, vaginul sau va fi larg şi mare. Dacă o femeie are maxilarele şi obrajii înguşti, ea are vaginul mic şi îngust.
Buzele proeminente şi contractate indică un vagin elastic. Acesta este genul de vagin care vibrează într-un mod foarte plăcut în timpul fuziunii amoroase şi de aceea este considerat de mulţi barbaţi ca fiind cel mai incitant. Taoiştii se referă la acesta denumindu-l „vagin vorbitor”, datorită multitudinii de senzaţii pe care le poate exprima.

De văduvă

Printre altele, dacă o femeie are pomeţii foarte proeminenţi, structura numită şi „obraji de văduvă”, aceasta indică faptul că are vaginul foarte adânc şi o puternică dorinţă sexuală. Potrivit specialiştilor, acest tip de femeie are un potenţial erotic foarte mare şi va fi satisfacută numai de către un bărbat puternic, capabil să îşi controleze energia sexuala, „caci altfel există tendinţa de a-şi epuiza sexual iubitul, devorându-l de plăcere şi dorinţă”.

CLICK AICI PENTRU VIDEO!

 

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here