Pietrele la rinichi sunt depuneri de minerale care se formează pe organe. Vezi cum poți scăpa de ele în mod natural.

 

Sunt multe metode care te pot ajuta să elimini pietrele la rinichi. Consumul de lichide este foarte important, pentru că te ajută să scapi de aceste depozite de minerale, însă această metodă este mult mai eficientă când o combini cu alte remedii care dizolvă pietrele sau le sparg în bucăți mai mici, ptorivit organichealth.co. Îți propunem să prepari acasă un sirop care s-a dovedit foarte eficient în curățarea rinichilor. Ține, însă, cont că vizita la medic este obligatorie și orice tratament alternativ trebuie discutat cu el.

Cum prepari siropul care îți curăță rinichii

Ingrediente:

  • 1 ¼ căni de ulei de măsline.
  • O lămâie și jumătate cu tot cu coajă.
  • O rădăcină mare de pătrunjel.
  • 1 1/4 cană de miere.

Mod de preparare:

Taie lămâile cu coajă în bucăți mici și pisează-le în blender. Adaugă, apoi, celelelalte ingrediente și amestecă-le până când obții o compoziție omogenă. Pune băutura obținută într-un recipient din sticlă cu capac și păstreaz-o în frigider. Trebuie să iei câte o linguriță din acest sirop în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Bea cel puțin doi litri de apă pe zi și vei scăpa mai ușor pietrele la rinichi, scrie unica.ro.

Cum acționează tratamentul

Acidul din lămâi dizolvă pietrele din calciu formate pe rinichi și le transformă în granule care trec mai ușor prin tractul urinar. Rădăcina de pătrunjel este un diuretic natural și te ajută să urinezi mai des, în timp ce mierea are efecte anti-microbiene.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here