Supărată că iubitul ei a ignorat-o atunci când camerele de luat vederi s-au îndreptat asupra lor la un meci de baschet, o tânără din SUA a sărutat un alt spectator. Clipul ce surprinde întreaga întâmplare a fost publicat pe Internet, devenind viral în scurt timp.

Un filmuleţ realizat la un meci de baschet al echipei New York Knicks a devenit viral pe YouTube în ultimele zile. Nu datorită jucătorilor însă, ci a unui cuplu aflat în public.

Atunci când camera de luat vederi s-a oprit asupra celor doi, fata a făcut un gest care a stârnit aplauze furtunoase: pentru că iubitul ei era prea ocupat să scrie un SMS, fără a observa că este în centrul atenţiei, tânăra s-a întors către bărbatul care se afla în stânga ei şi l-a sărutat.

Abia acela a fost momentul când, în uralale spectatorilor, partenerul fetei şi-a ridicat privirea, scrie The Mirror, citat de gandul.info.

Întreaga întâmplare a fost filmată de un adolescent în vârstă de 19 ani, care ulterior a publicat clipul şi pe Internet, spre amuzamentul tuturor.

„La început, oamenii strigau şi râdeau pentru că el o ignora, dar când ea l-a sărutat pe celălalt băiat, oamenii au început să râdă nebuneşte”, a povestit Hugo Davies. „Când s-a întâmplat asta, nu mă puteam opri din râs (…). Toată lumea vorbea despre asta la final, când plecam de la meci. Unii chiar au mers să dea mâna cu băiatul pe care fata aceea l-a sărutat”, a adăugat el.

Deşi unii internauţi şi-au exprimat suspiciunea că totul ar fi fost, de fapt, regizat, Hugo susţine că partenerul fetei „părea totuşi destul de surprins, nervos şi jenat”: „Era foarte roşu la faţă, iar până la finalul meciului nu a mai vorbit deloc cu ea”, a explicat tânărul.

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here