Dacă ai pete pe faţă, fie de la soare, fie cicatrici rămase de la coşuri, poţi să scapi de ele în mod natural. Îţi spunem ce substanţe naturale te ajută şi cum să le foloseşti ca să ai un ten curat şi uniform, scrie unica.ro.

 

Petele pigmentare, apărute din cauza soarelui sau rămase în urma coşurilor, pot fi “şterse” cu ajutorul sucului de lămâie.

 

Suc de lămâie împotriva petelor de pe faţă

 

Nu trebuie decât să storci o lămâie şi să strecori cu atenţie sucul. Înmoaie un tampon de vată în suc de lămâie şi aplică-l pe locul pătat. Ajunge să foloseşti câteva picături pe fiecare pată şi să le laşi să timp de 10-15 minute sau până când se usucă. Apoi poţi să clăteşti cu apă călduţă. Tratamentul se repetă zilnic până când petele dispar.

 

Scrub cu lămâie împotriva petelor

 

Îţi trebuie doar o jumătate de lămâie şi o lingură de zahăr. Taie o lămâie în două, scoate sâmburii şi înmoaie o jumătate în zahăr, apoi freacă tenul cu ea folosind mişcări blânde. Ai un peeling mecanic şi unul chimic în acelaşi timp. La final, clăteşte cu apă călduţă şi aplică o cremă puternic hidratantă.

 

Nu uita că tratamentele naturale pentru petele de pe ten funcţionează mai lent decât cremele din comerţ, aşa că rezultatele nu se vor vedea peste noapte.

 

Abonare
Distribuie:118000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here