Cum scapi rapid de mahmureală

Home > Cum scapi rapid de mahmureală

Ai petrecut în noaptea cea mai lungă şi acum nu ştii cum să-ţi revii din mahmureală? Vezi aici cele mai bune remedii ca sa te pui pe picioare.

1. Cafea. În funcţie de persoană, cafeaua poate să te scape de o durere de cap sau să ţi-o amplifice. În cazul în care apelezi la cafea atunci când eşti mahmur, studiile sugerează să bei şi apă întrucât cafeina duce la deshidratare.

2. Mâncare. Mănâncă înainte să bei alcool.

3. Odihna. Pentru a scăpa de mahmureală, în primul rând avem nevoie de odihnă.

4. Băutura carbogazoasă Sprite. S-a constatat că o băutură carbogazoasă, cunoscută în China sub numele de Xue bi şi comercializată la noi drept Sprite, are rolul de a reduce durata mahmurelii. Băutura carbogazoasă trebuie consumată înainte de beţie.

5. Termoterapie. Căldura te poate ajuta să scapi mai repede de simptomele provocate de mahmureală prin relaxarea vaselor de sânge.

6. Aromaterapia. Încearcă o baie cu aromaterapie. Eucaliptul și menta sunt cele mai potrivite arome pentru a scapa de mahmureală.

7. Somonul. Somonul este ceea ce se numeşte “magazinul cu de toate” pentru o mahmureală, deoarece acesta conţine nutrienţi care pot ajuta la uşurarea durerii: B6 şi omega 3s.

8. Miere. Un remediu bun împotriva stării de greaţă este mierea. Acest aliment conţine fructoză care ajută organismul să proceseze alcoolul mai repede.

9. Medicamente. Poţi scăpa de durerea de cap cu o pastilă de genul ibuprofenului, nu acetaminofenului. Acesta din urmă poate afecta ficatul care este suprasolicitat cu metabolizarea alcoolului.

10. Murături sau zeamă de varză

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here