De ce a dispărut pagina “Dumnezeu” de pe Facebook

Home > De ce a dispărut pagina “Dumnezeu” de pe Facebook

Pagina oficială Dumnezeu (facebook.com/ eusuntdumnezeu) a fost dată jos momentan de pe Facebook, în urma unei poze publicate, însă nu a fost ștearsă în totalitate, informează administratorul ei.

Pagina lui Dumnezeu de pe Facebook a strâns peste 50.000 de like-uri, la un an de la crearea ei. A fost pusă pe picioare de Robert, un tânăr din București, de 27 de ani, care lucrează într-o corporație. În urmă cu câteva zile însă, pagina a fost dată jos de Facebook, în urma unei poze publicate, însă administratorul ei spune că se va încerca recuperarea ei.

“Vă vom ține la curent cu desfășurarea situației, între timp o să postăm aici content nou și vom incerca să-l recuperăm pe cel pierdut.  Există deja multe clone ale paginii care au inceput să apară. Aici se află echipa de admini a paginii oficiale care timp de mai bine de 1 an a postat peste 2.000 de poze, 600 de video-uri și 350 de articole, reușind să ajungă la 50.000+ likeuri. Mulțumim pentru mesajele de suport si încurajare”, se precizează pe pagina nouă creată pe Facebook, Dumnezeu’. Totodată, pe pagina nouă, care a strâns peste 1000 de like-uri în trei ore, se promite că: ”La 10.000 like-uri, va promit că vom posta din nou poza pentru care a fost închisă pagina. Astfel o sa va lasam pe voi sa decideți cât de corect a fost Facebook cu tot cu Community Standards.”

Sursa

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here