Barbatii sunt ca lupii. Asta cred majoritatea femeilor despre masculii din jurul lor. Cand unul sau mai multi barbati se manifesta zgomotos pe strada, fluierand, tipand sau urland dupa o femeie frumoasa, nu cauta decat sa ii acapareze atentia.

Daca barbatii aleg sa atraga atentia prin astfel de mijloace majoritatea femeilor ii vor ignora si isi vor vedea de drum. Aceste manifestari sunt precum jocurile din copilarie; cu cat reuseai sa tipi mai tare cu atat  capatai mai mult respectul celor din jur. Timpul a trecut si situatia s-a schimba.  Barbatii alearga acum doar dupa atentia femeilor. Nu cred ca vreo fata se va opri din drum doar pentru a face cunostinta cu un asemenea barbat.

Categoria cea mai interesanta o reprezinta baietii care agata de la volan. Se prea poate ca aceasta tactica sa functioneze doar la un anumit segment de femei, insa aici intervine o alta problema. Totusi, care este cea mai adecvata metoda de a intra in discutie cu o femeie?

Totul depinde de tipul fetei care urmeaza sa fie abordata. Daca barbatul alege sa agate o fata cu ajutorul „fluieratului” este clar ca respectiva nu ii va da nicio sansa. Pana la urma urmei ce ar avea de castigat? Pentru ca un barbat sa fie elegant si sa nu para badaran ar putea sa se duca la fata pe care a pus ochii si sa o abordeze civilizat, fara alte manifestari. Continuarea aici:

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here