Probabil ca o aventura de-o noapte nu este calea cea mai sigura spre marea iubire insa din cand in cand, poate fi exact lucrul de care ai nevoie. De multe ori, ne stavilim dorintele pentru ca ne cramponam de prejudecati dar adevarul este ca tu esti cel mai inversunat judecator al tau.

Fara sa ne dam seama, ne este inoculata ideea ca o aventura de-o noapte este in apanajul unei femei de moravuri usoare si nu ar fi prima data cand preconceptiile despre sexualitatea feminina functioneaza ca o arma impotriva noastra.

Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont este ceea ce iti doresti tu si nimeni nu are dreptul sa te judece pentru asta sau sa te faca sa te simti mai putin decat ceea ce esti. Sexualitatea si dorintele sexuale sunt absolut normale si a trecut de multicel momentul in care oamenii ar fi trebuie sa accepte deja acest lucru.

Si daca ai impresia ca o aventura de-o noapte este o greseala, s-ar putea sa descoperi ca este eaxct opusul acestui lucru. Atat timp cat iei o astfel de decizie complet constienta de ea, fara presiuni din partea cuiva sau fara sa ti se invarta capul de la alcool, atunci esti sigur pe calea cea buna. Asadar, iata cele cateva avantaje ale unei aventuri de-o noapte.

1. Poate fi un surogat perfect

Atat timp cat nu te pierzi in iluzia unei iubiri marete, vei putea sa te bucuri de o legatura sexuala de conjunctura care iti va face placere. Fiecare dintre noi are momente in care se simte singura dar pur si simplu, nu are suficienta energie de investit intr-o relatie. In acelasi timp, simti nevoia de contact uman, de o imbratisare pasionala si de un sarut fierbinte.

Daca nu esti pregatita sa te implici emotional intr-o relatie, o aventura pasagera poate fi cel mai bun inlocuitor. Desigur ca s-ar putea transforma in mai mult de atat dar asta tine mai degraba de noroc.

Esentialul este sa nu dai detaliilor mai multa importanta decat trebuie si sa nu iti cauti marea dragoste intr-un pahar cu apa.


2. Poti ajunge mai repede la orgasm

Scopul exclusiv al unei aventrui de-o noapte este placerea. Desigur, si in cazul relatiilor stabile acesta este unul dintre scopuri dar aici vorbim mai degraba despre nevoia de intimitate si afectiune decat nevoile fizice. Da, si fetele au nevoi sexuale si simplul fapt ca nu te afli intr-o relatie nu ar trebui sa te impiedice sa ti le satisfaci.

Prin urmare, atunci cand te hotarasti ca vrei un partener de ocazie, lucrurile sunt mult mai clare iar actiunea este mult mai la obiect. Acest fapt nu inseamna totusi sa te grabesti pentru ca organismul tau functioneaza la fel si ai nevoie de un strop de preludiu inainte de actul sexual in sine.

3. Inveti sa scapi de sentimentele inutile de vinovatie

Vina dupa o aventura de-o noapte este complet inutila. Daca stai stramb si judeci drept, nu ai de ce sa te simti vinovata sau rusinata. Atat timp cat te-ai simtit in siguranta langa partenerul ales pe moment, te-ai protejat si te-ai simtit bine, nu ai facut nimic gresit sau imoral.

Daca ai mustrari de vreun fel, intreaba-te de ce: te simti vinovata pentru alegerile pe care le-ai facut in mod constient despre corpul tau sau te simti vinovata din cauza a ceea ce ar putea crede altii despre tine?
Citeste mai mult pe kudika.ro.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here