Adrian Mutu a luat o decizie care îi schimbă total viaţa: s-a pocăit! Potrivit libertatea.ro, Briliantul, jucătorul echipei Petrolul Ploieşti, şi-a schimbat religia, fiind convins să se convertească de soţia sa, Consuelo.

Vezi și:  Adrian Mutu, MESAJ ŞOCANT pe Facebook: “Isuse Hristoase, vreau să te urmez. Îţi mulţumesc că mă chemi la Tine!

Născut într-o familie creştin-ortodoxă, la Călineşti, în Argeş, Adrian Mutu a luat o decizie ca îi va transforma radical viaţa.

Potrivit libertatea.ro, Mutu a devenit, în secret, adeptul sectei Creştinilor după Evanghelie. Adrian a intrat în contact cu respectivul cult acum trei ani, dar decizia de a deveni practicant a fost luată de atacant în urmă cu doar două luni şi jumătate, când se înteţiseră zvonurile unui posibil divorţ de Consuelo. “Briliantul” a intrat în contact cu canoanele cultului Creştinilor după Evanghelie în Republica Dominicană, locul de baştină al frumoasei sale soţii. Schimbarea s-a făcut însă treptat, fotbalistul fiind convins să se convertească de către Consuelo.

 

Distribuie:19010

2 COMMENTS

  1. Nu inteleg de ce numiti cultul crestinilor dupa Evanghelie ‘secta”. Numele spune foarte clar , crestini dupa Evanghelie , iar Evanghelia este Cuvantul lui Dumnezeu . Astazi cei care il urmeaza indeaproape pe Domnul sunt numiti sectari iar cei care umbla in destrabalare si fel si fel de datini care nu a nimic deaface cu Dumnezeu sunt numiti crestini . Omenilor treziti-va !! Domnul sa-l binecuvinteze pe acest om care a ales sa il urmeze pe Domnul Iisus!

  2. Nu inteleg de ce numiti cultul crestinilor dupa Evanghelie ‘secta”. Numele spune foarte clar , crestini dupa Evanghelie , iar Evanghelia este Cuvantul lui Dumnezeu . Astazi cei care il urmeaza indeaproape pe Domnul sunt numiti sectari iar cei care umbla in destrabalare si fel si fel de datini care nu a nimic deaface cu Dumnezeu sunt numiti crestini . Omenilor treziti-va !! Domnul sa-l binecuvinteze pe acest om care a ales sa il urmeze pe Domnul Iisus!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here