Dinamo București este una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor, “câinii” reușind până acum să transfere nu mai puțin de 10 jucători.

Oficialii din “Ștefan cel Mare” speră că astăzi să mai perfecționeze două mutări. Este vorba de doi fundași, Ricardo Machado (26 de ani) şi Andrei Marc (21 de ani) care și-au dat acordul verbal pentru a semna cu Dinamo, dar în calea oficializării înţelegerilor stă momentan Comisia de recurs a FRF, care trebuie să se pronunţe astăzi. Jucătorii au fost declaraţi liberi de Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor, fiind neplătiţi de mai multe luni de zile de FC Braşov şi, respectiv, Ceahlăul. Ambele cluburi au contestat decizia la “Recurs”, care a amânat decizia în primă fază.

Potrivit gsp.ro, în cazul în care cei doi vor fi declaraţi liberi, ei vor pleca imediat în cantonamentul de la Marbella. Machado este optimist, declarând pentru sursa citată: “Mai mult ca sigur voi fi liber, avocaţii mei aşa mi-au spus. Despre Dinamo voi vorbi abia după ce se clarifică situaţia”.

“Sper să termin mai repede cu Ceahlăul, să prind câteva zile de cantonament cu Dinamo. Abia aştept să semnez cu «câinii»”, a declarat și Andrei Marc pentru Digisport.

Dinamo va juca astăzi un meci amical împotriva celor de la Legia Varşovia, ora nefiind încă stabilită.

 

Sursa: www.gsp.ro

AbonareDistribuie:0110

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here