Astăzi au apărut informații în presă  conform cărora patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță ar fi dispus să renunțe la clubul preluat în urmă cu nici un an. Sătul de datoriile lui Dinamo, Negoiță se pare că a și găsit cui să vândă clubul din Ștefan cel Mare.

În ultimele două săptămâni au existat doi oameni de afaceri care își doreau să preia Dinamo, însă doar unul a rămas în cursa de a deveni patron în Ștefan cel Mare, un om de afaceri egiptean. Acesta a cerut un audit făcut de firma sa proprie, dar a fost speriat de rezultat.

“Decât să bag bani la voi aici prefer să devin cu aceeaşi sumă acţionar la PSG sau să preiau un club din prima ligă italiană. Ar trebui să investesc 30 de milioane de euro doar să duc clubul la zero şi abia apoi alte milioane de transferuri. Aş fi dement să investesc“, s-ar fi plâns omul de afaceri în discuţia cu acţionarul dinamovist.

După ce Negoiță i-a spus că datoriile sunt foarte vechi chiar dinainte ca el să preia clubul, investitorul egiptean a lăsat o mică portiță.

“Dacă găsiţi pe cineva care să peticească sacul pentru aceste datorii, eu sunt dispus să vin şi să investesc peste 15 milioane pe sezon”, a mai spus egipteanul.

Distribuie:22000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here