Părăsită chiar înainte de a se naşte, Antonia şi-ar dori să afle care a fost motivul pentru care tatăl său nu a căutat-o niciodată. Rămasă fără resurse în urmarea acestui vis, artista a apelat la Velea.

Zâmbeşte mai tot timpul, dar în spatele fericirii aparente a Antoniei se află o poveste cutremurătoare. Sunt multe întrebări care macină sufletul artistei şi toate au legătură cu tatăl său natural, pe care aceasta nu l-a cunoscut niciodată. Deseori a vrut să afle. Mai trăieşte oare părintele său? De ce acesta nu a căutat-o niciodată? Nimeni nu i-a putut însă oferi un răspuns, nici măcar mama ei, care a evitat mereu răspunsurile. După ani buni în care a căutat “acul în carul cu fân”, artista se consolase deja cu ideea că nu-şi va afla originile. Doar că, graţie încrederii pe care o are acum în Alex Velea, bărbatul care i-a oferit un băieţel şi care pare dispus să facă orice pentru a-şi vedea iubita fericită, speranţele s-au reaprins pentru Antonia. Artista şi-a descărcat sufletul şi i-a cerut lui Alex să o ajute să afle ce s-a întâmplat cu tatăl ei. Astfel că, odată ce lucrurile se vor linişti, iar procesul său de divorţ cu Vincenzo Castellano se va sfârşi, ajutată de Velea, ea va relua căutările.

Mihai Iacobescu, singurul tată din acte

Povestea Antoniei este de-a dreptul tulburătoare. Părinţii săi s-au despărţit înainte ca ea să se nască şi, la doar câteva luni distanţă, mama artistei l-a cunoscut pe Mihai Iacobescu, cel care mai apoi a adoptat-o pe Antonia şi i-a dat numele său, în acte. La vârsta de cinci ani, Antonia ajungea cu mama şi cu tatăl său adoptiv în America, pentru o viaţă mai bună. Mihai Iacobescu lucra la circ şi a prins un contract avantajos peste Ocean. Doar că, după 13 ani petrecuţi în SUA, după ce mama sa a divorţat de tatăl adoptiv, vedeta a fost nevoită să se întoarcă în România. La acea vreme s-a vehiculat că artista şi mama sa, Denise Iacobescu, au fost, de fapt, expulzate din Statele Unite. O perioadă, Antonia s-a răcit de Mihai Iacobescu, dar, după ce i-a acceptat acestuia noua relaţie, s-au apropiat din nou. Dovadă, bărbatul i-a fost mai tot timpul alături artistei la înfăţişările din procesul de divorţ.

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here