Gigi Becali a ajuns în spatele gratiilor pe 20 mai 2013, după ce a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare în “Dosarul valiza” şi în cel referitor la schimbul de terenuri cu MApN. A trecut aproape un an de atunci, şi tot de atunci Gigi nu şi-a mai văzut familia. În mod surprinzător Becali este cel care nu doreşte să vină familia în vizită la el.

“Gigi moare de dorul lor, dar e prea mândru şi nu vrea ca cele mai dragi femei şi fete din viaţa lui să-l vadă într-o astfel de situaţie”, i-a justificat încăpăţânarea o sursă din anturajul său.

Se pare că aşteptarea lui Gigi a luat sfârşit şi acesta îşi va putea vedea întreaga familie.

Latifundiarului i s-a îngăduit să presteze ca supraveghetor la Academia de Fotbal a naşului său, Gică Hagi, din localitatea constănţeană Ovidiu. Şi tot atunci, Gigi a primit o altă veste bună: îşi poate alege o zi în luna mai, în timpul căreia să-şi vadă familia în afara închisorii. «Dorul de ai săi l-a doborât» Iniţial, Becali plănuise să folosească această permisie abia pe la mijlocul lui mai, când urma să vină la Bucureşti, pentru a petrece câteva ore alături de cei dragi, în vila din Pipera.

Numai că un apropiat al patronului Stelei ne-a dezvăluit că acesta s-a răzgândit: “Dorul de ai săi l-a doborât pe Gigi, care a spus că el nu mai poate aştepta două săptămâni. Vrea să-şi vadă mama, soţia şi fetele cât mai repede, chiar azi (n.r. – ieri), dacă se poate. Şi şi-a dat seama că e o prostie să vină el de la Poarta Albă la Bucureşti, pentru că ar pierde cam şase ore pe drum, dus-întors. De ce să nu petreacă orele astea cu ei?”. Ca şi în cazul locului de muncă zilnic, pentru deţinutul Becali salvarea a venit tot de la naşul lui. “Gigi se va întâlni cu familia la Iaki, hotelul lui Hagi din Mamaia. A vorbit cu Luminiţa şi a rugat-o să le ia pe fete şi pe mama lui şi să vină cât mai curând acolo. Acum aşteaptă ca soţia să-l sune înapoi şi să-i spună ziua exactă când vor ajunge la Mamaia”, a încheiat apropiatul lui Gigi Becali.

Distribuie:12000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here