Din ce in ce ma confrunt cu aceasta problema “albirea dintilor”, cam 1 din 5 pacienti imi solicita albirea dentara si de alta parte multi pacienti imi vin cu probleme dentare dupa ce si-au efectuat o albire dentara sau mai multe, fie acasa, fie in anumite saloane de cosmetica sau cabinete stomatologice. 

Pacientii care imi vin hotarati sa isi faca albire dentara le explic efectele negative ale albirii dentare si le recomand si periaj profesional, avand efecte vizibile imediate, dintii lor se pot albi pana la 8 nuante, intr-un mod natural fara a afecta structura dintilor (vezi in imaginea alaturata).

Trebuie sa intelegeti ca 90% din ce vedeti la televizor nu sunt dinti naturali si nu sunt obtinuti prin albire dentara, au fatete sau lucrari din portelan.

Un alt lucru grav este ca pacientii nu sunt informati. Am cautat pe Google efectele negative ale albirii dentare si peste tot gasesti cuvinte de lauda, diverse metode si produse de albire dentara, iar unele produse de albit se gasesc la comercializare, chiar si online fara ca un medic stomatolog sa iti recomande, in care oamenii pot sa isi faca singuri albirea acasa. Va zic din start ca sunt o mare tampenie, nu numai ca afecteaza grav dintii de la prima utilizare dar si gingiile. In disperarea asta pentru albire dentara, adoptand modelul din SUA, s-a creat o mare industrie, care vor sa profite de naivitatea oamenilor, s-a ajuns sa se faca albirea dentara chiar si in saloanele de cosmetica, unde acel personal nu are nici cele mai mici notiuni de medicina dentara.  Citeste ai mult pe dentoplus.ro.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here