Un bărbat din Spania a fost condamnat la nouă luni de închisoare pentru un comentariu jignitor pe Facebook faţă de fosta sa iubită. Femeia a avea asupra lui un ordin de restricţie, deoarece era violent, însă acesta l-a încălcat pe internet.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost oferită presei, pare să fie un recidivist. Astfel, în octombrie 2012, o instanţă din Palma, Majorca, i-a interzis acestuia să îşi mai contacteze, prin orice mijloace, fosta iubită, după ce femeia a cerut un ordin de restricţie împotriva lui deoarece a fost violent cu ea şi a bătut-o, potrivit Daily Mail.

Cinci zile mai tarziu, acesta a lăsat un comentariu sarcastic în dreptul unei fotografii postate de tânără pe contul de socializare în care a râs de ea şi i-a spus „Înţeleg, iubito, ce faci tu aici. Arată-le ce ai„.

Speriată şi deranjată de gest, femeia a alertat autoritatile şi agresorul a fost dus din nou în faţa judecătorilor. Deoarece a fost găsit vinovat de încălcarea ordinului de restricţie, el a fost condamnat la nouă luni de închisoare.

Barbatul a facut apel, insa curtea nu i-a dat castig de cauza, motivand ca acesta stia foarte bine ca incalca ordinul de restrictie.

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here