A luat sfârşit şi a doua semifinală din Cupa României şi se ştiu finalistele care se vor lupta pentru trofeu, ele fiind Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu.

Steaua era înaintea meciului calificată în proporţie de 99%,  acest retur fiind mai mult o formalitate pentru elevii lui Reghecampf. Deşi aveau calificarea în buzunar, steliştii păreau că îşi doresc mai mult victoria decât cei de la Dinamo şi au început în atac meciul.

Chiar dacă au încasat un singur gol, cel al lui Tănase, dinamoviştii au fost surclasaţi în prima parte. Cu o formulă fără nici un vârf, “câinii” n-au avut nici o ocazie importantă şi s-au lăsat dominaţi clar de rivali. Sânmărtean, Latovlevici şi Pîrvulescu au fost aproape să majoreze diferenţa, beneficiind de o poziţionarea uneori comică a defensivei dinamoviste.

Polonezul  Bilinski a semnat o mare ocazie a roş-albilor în minutul 73, iar fostul stelist, Cosmin Matei a înscris din faţa porţii în ultimele minute. Dinamo a reuşit un egal în derby, dar scorul la general este de coşmar pentru “câini”: 3-6.

Suporterii dinamoviști s-au ținut de cuvânt și au realizat o coregrafie unică 3D la derbyul din Cupă cu Steaua! Peluza Cătălin Hîldan a afișat cartoane alb-roșii la parter, din care au creat inițialele PCH, care erau schimbate pe cealaltă parte și apărea FCD. La etaj, două bannere ce înfățișau câinele Spike din desenele animate Tom și Jerry au ridicat un portativ.

Pe teren, în fața porții, o orchestră simfonică a interpretat live celebra operă  ”Bolero” a lui Ravel. Pe bara transversală, dinamoviștii au lipit un banner cu textul “Opera PCH“. Mesajul postat de galeria dinamovistă pentru steliști: “În simfonia stadioanelor am fost mereu compozitori / Voi asistați la operă ca spectatori!” 

Distribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here