Cosmin Cocora,  în vârstă de 24 de ani, elev român care studia la College University din Londra, a fost ucis de un şofer teribilist care a fugit de la locul accidentului. Cosmin a fost transportat de urgenţă la spital, unde a murit din cauza rănilor suferite la cap.

Descris de presa britanică ca un student eminent, tânărul a fost accidentat pe 22 decembrie pe A6 Garstang Road. După impact, conducătorul auto a fugit de la locul accidentului. Autorităţile cer ajutorul cetăţenilor pentru a-l identifica pe şoferul fugar.

Într-un apel fără precedent, poliţiştii din Lancashire au cerut prin intermediul presei ca orice persoană care poate să ofere informaţii despre conducătorul auto care a produs accidentul să sune de urgenţă la orice secţie de poliţie.

De asemenea, autoritățile încearcă să reconstituie ultimele clipe din viața studentului. El a fost văzut ultima dată în centrul comercial Preston cu o valiză, care a dispărut în urma accidentului, scrie ştiridiaspora.com.

Familia tânărului a transmis presei britanice un mesaj emoţionant: ”Un copil extraordinar, absolvent al University College London, a părăsit această lume prea devreme la vârsta de 24 de ani. Odihneşte-te în pace dragul nostru, noi te vom iubi mereu”, citează Daily Mail.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here