“Sunt celebru, scoate-mă de aici!” – noua emisiune de succes, nu este filmată într-o junglă, așa cum s-a crezut inițial.

Promovat saptamani intregi de postul PRO TV ca prima emisiune care duce 12 vedete in jungla si le supune la probe care nu s-au mai vazut pana acum, show-ul a creat un univers urias de asteptare. Prima difuzare a adus si prima contoversa. Jungla nu arata a jungla la PRO TV, lianele pe care le stim de pe la televizor nu arata precum bochetii cu care se lupta Dorian Popa si Ruby, iar decorul in care apar prezentatorii pare complet fals, scrie wowbiz.ro. 

Filmările au loc in Africa de Sud. Mai precis, la vreo 60 km in zona orasului Nelspruit, in apropiere de Parcul National Kruger din sud-estul statului. Vestea proasta este ca  in Africa de Sud jungla… lipseste cu desvarsire. Acest lucru se poate verifica in orice manual serios de georgrafie de clasa a patra. Jungla se afla la sute de kilometri mai la nord, in zona tropicelor, cam pe unde se situeaza Republica Democrata Congo.

Tocmai de aceea, animalele din jungla apar doar in momentele de tranzit din emisiune. Pentru ca in jurul Elenei Merisoreanu n-o sa vedeti picior de maimuta sau taratura de sarpe. In schimb, in Parcul National Kruger traiesc rinoceri, leoparzi, gheparzi, hipopotami, crocodili, elefanti, girafe sau lei.

AbonareDistribuie:0110

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here