O fetita de 12 ani din Statele Unite, decedata la inceputul anului din pricina unei pneumonii, a reușit să îi uimească pe părinții ei și după moarte. La doua saptamani de la moartea fetei, parintii i-au gasit printre lucruri o scrisoare pe care fata o scrisese in aprilie 2013, adresata ei, cand va avea 22 de ani.

“A fi deschisa de Taylor Smith, la 13 aprilie 2023”, scria pe plic.

Scrisoarea suna așa:

“Draga Taylor, cum mai merge? Viata era destul de frumoasa acum 10 ani. Primesti aceste felicitari cam tarziu, dar ti le-am scris foarte devreme. Felicitari pentru absolvirea liceului. Daca n-ai terminat liceul, ar fi bine sa te intorci la invatat. Obtine diploma aia! Te-ai mutat la casa ta? Cum e la facultate? La ce ai note mari? In momentul cand iti scriu as vrea sa devin avocat (…) Cam atat am avut sa-ti spun. Nu uita ca au trecut 10 ani de cand ti-am scris aceste randuri. Probabil multe lucruri s-au intamplat. Si bune, si rele. Insa nu uita ca fac parte din viata si trebuie sa le faci fata”.

Părinții au rămas fără cuvinte când au citit scrisoarea. “Multe persoane se vor întreba de ce nu-l urâm pe Dumnezeu că ne-a luat-o. Eu știu doar un lucru. Dacă fiica mea avea încredere în Dumnezeu și mie îmi este la fel de ușor să am încredere în El”, a declarat Tim Smith, tatăl fetei.

Distribuie:38010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here