Facebook lansează versiunea corporate a Facebook, iar astfel va cuceri segmentul B2B. Potrivit lui Julien Codorniou, director pentru parteneriate pe platforma globală Facebook, 95% din ceea ce e dezvoltat pentru Facebook va exista şi în Facebook at Work, scrie romaniatv.net.

Peste 300 de companii, între care regăsim Heineken, Royal Bank of Scotland şi producătorul de bijuterii Stella and Dot utilizează deja Facebook at Work, iar compania hotelieră franceză Club Mediterranee urmează, de asemenea, să adopte sistemul.

13.000 de angajaţi ai Club Mediterranee vor folosi serviciul din vara anului 2016, potrivit celor declarate de Anne Browaeys-Level, director de marketing şi IT

După mai multe luni de testări, Facebook a anunţat cel mai mare client de până acum: Royal Bank of Scotland, care are deja 30.000 de angajaţi pe platforma [email protected], iar până în luna martie 2016 va avea toată reţeaua de angajaţi, care însumează 100.000 de persoane.

Este un pas înainte pentru platforma Facebook at Work. Este o dovadă clară că planul ambiţios al Facebook de a ataca segmentul de servicii B2B funcţionează. Mai mult, companiile iau în serios planul Facebook.

Află de pe NOOBZ.RO ce este Facebook at Work şi cum funcţionează.

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here