„Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, de Sam Taylor-Johnson, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, datorită faptului că scenele cu sex din acesta cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului, informează dailymail.co.uk.

Vezi şi: 5 poziţii din ”Fifty Shades of Grey” pe care trebuie să le încerci

„Fifty Shades of Grey” va avea mai multe scene cu sex pe marele ecran decât cele mai provocatoare 100 de pelicule lansate în 2014 puse la un loc, ceea ce plasează acest film artistic pe primul loc în topul celor mai erotice din ultimul deceniu, scrie Mediafax.ro.

Filmul, care va avea premiera cu o zi îaniantea sărbătorii Valentine’s Day, cuprinde o serie de scene cu sex, care alcătuiesc 20 de minute din totalul lungmetrajului de 124 de minute.

Vă recomandăm şi: ”Fifty Shades of Grey” vine cu un nou trailer. Îl poți vedea AICI

Jamie Dolan, care interpretează rolul principal masculin în filmul „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, a declarat, într-un interviu recent, că nu crede că producţia este „pornografică sau erotică”.

Distincţia de „cel mai provocator film al deceniului” i-a fost atribuit peliculei „Cincizeci de umbre ale lui Grey” după ce site-ul Mr Skin, care clasează producţiile în funcţie de numărul scenelor cu sex, a publicat cele mai recente rezultate.

„Cincizeci de umbre ale lui Grey”, care îi are în rolurile principale pe actorii Dakota Johnson şi Jamie Dolan, este unul dintre cele mai aşteptate filme ale lui 2015, iar trailerul a depăşit 45 de milioane de vizualizări pe site-ul YouTube.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here