Florentina Crușitu a încercat să cenzureze articolele critice la adresa Balului pe care l-a organizat

Home > Florentina Crușitu a încercat să cenzureze articolele critice la adresa Balului pe care l-a organizat

Florentina Crusitu

Florentina Crușitu, președinta Asociației Studenților la Comunicare – Universitatea din București le-a cerut profesorilor FJSC, nici mai mult, nici mai puțin, decât ca autorii acestor articole (onlinereport, cooltivator, moftul) să fie aduși în fața Consiliului Facultății, pentru a li se cere să șteargă textele respective!

Bineînțeles că membrii Consiliul FJSC nu au dat curs unei asemenea cereri absurde de cenzură! Demersul Florentinei Crușitu a amintit de vremuri demult apuse, de dinainte de 1989, când în România exista un Conducător Suprem care nu accepta decât omagii și nu suporta criticile.

Între timp, criticile au continuat să curgă. După ce a văzut ce s-a întâmplat la Balul Bobocilor, din postura de membru al juriului (invitat de Florentina Crușitu), bloggerul Piticu s-a referit la FJSC, astăzi, pe blogul său, ca la o facultate de asistente tv.

Gafele făcute de Florentina Crușitu nu se opresc aici. Azi a fost certată zdravăn de PR-ul de la Digi 24, pentru că a continuat să susțină sus și tare o ditamai minciuna în Consiliul Facultății și anume, că jurnalista Oana Zamfir de la Digi 24, nu a declarat la Media Prom, că: “Eu am fost şocată când, în timpul stagiului de practică, o jurnalistă mi-a spus ce e de fapt meseria: <> Poți să notezi asta dacă vrei. Oricum, să apreciaţi seminariştii, ei nu vorbesc din cărţi, ei sunt oameni care lucrează în domeniu”. A continuat să susțină că jurnalista Digi24 nu a făcut afirmația respectivă, iar onlinereport minte.

De ce a fost o mare gafă? Pentru că Mioara Radu, PR-ul de la Digi24 a făcut verificări, a descoperit că jurnalista chiar a făcut afirmația respectivă, iar televiziunea, într-un gest elegant, și-a asumat faptul cu toate consecințele sale. Au renunțat la ideea de a ne cere să ștergem respectivul pasaj din articol și au spus că jurnalista trebuie să își asume declarația respectivă. Mai mult decât atât, au rugat-o pe Florentina Crușitu să renunțe să mai discute pe acest subiect, întrucât nu are dreptate, iar continuarea acestei minciuni nu face decât să aducă deservicii postului. Într-o discuție avută în această seară cu Mioara Radu, PR-ul de la Digi, aceasta ne-a spus că a rugat-o pe Florentina Crusitu SĂ NU MAI RIDICE PROBLEMA în fața Consiliului, deoarece ceea ce-si doreste Digi 24, este ca declarația angajatului lor, care este ADEVARATĂ, să treacă cât mai repede neobservată.

Ce a făcut Florentina Crușitu? A continuat să susțină minciuna respectivă cu toată tăria în fața Consiliului FJSC.

În acest context, Mioara Radu, PR-ul Digi, s-a arătat foarte deranjată de atitudinea Florentinei Crușitu și ne-a comunicat telefonic că o va suna pentru a-i cere explicații, mai ales că este intern la Digi24.

Digi24 a acționat profesionist – a recunoscut greșeala angajatului și și-a asumat-o – felicitări pentru asta, în timp ce Florentina Crușitu a continuat la nesfârșit cruciada minciunii, inclusiv în fața profesorilor FJSC.

 

 

 

 
 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here