FOTBAL: Pronosticuri pentru sâmbătă, 01.03.2014

Home > FOTBAL: Pronosticuri pentru sâmbătă, 01.03.2014

Onlinereport vă oferă cele mai bune ponturi pentru meciurile din acest weekend din întreagă Europa.

St. Etienne-As Monaco=2
-În acest meci cei de la As Monaco au o cotă foarte bună la victorie deşi diferenţa de valoare dintre cele două echipe este semnificativă. În acest moment As Monaco ocupă poziţia secundă în clasamentul Franţei, în timp ce St. Etienne se află pe locul 4, pe cele două echipe despărţindu-le 11 puncte. As Monaco are cotă 2.66 pentru o victorie, o cotă FOARTE BUNĂ.

Fulham-Chelsea=2
-În această etapă din Premier League va avea loc un derby al oraşului Londra între Fulham şi Chelsea. Deşi vine după un semi eşec în Champions League şi meciul se joacă în deplasare, trupa lui Mourinho rămâne favorită la victorie. Înaintea acestei etape, Chelsea este liderul campionatului englez, în timp ce Fulham se află pe ultimul loc şi este cu un picior în Championship.

Go Ahead Eagles-PSV Eindhoven=2
-După ce etapa trecută echipa din Eindhoven a pierdut partida disputată cu Waalwijk (locul 16) noi mizăm în continuare pe ea. Pronosticul nostru e că echipa clasată în acest moment pe locul 5 va reuşi să câştige meciul pe care îl va dispută în deplasare împotriva celor de la Eagles.

Bayer Leverkusen-Mainz 05=1
-A doua clasată din Bundesliga va întâlni în această etapă ocupanta locului 9, pe Mainz. Diferenţa dintre cele două echipe este uriaşă şi noi mizăm pe Leverkusen, care are un sezon foarte bun, cum nu a mai avut de mult timp. Meciul se anunţă a fi foarte interesant deoarece Mainz este genul de echipă care iese la joc şi încasează şi goluri destul de uşor.
Marius Ghencea

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here