O nuntă țiganească care a avut loc într-unul dintre cele mai sărace orașe din România, Petroșani,a uimit întreaga lume. Cei peste 700 de nuntași au apărut în mașini de lux, mașini pe care rareori le vezi pe străzile din România. Ca să fie “meniul complet” nu au lipsit nici elicopterele. Ce-i drept, a fost unul singur.
O nuntă ţigănească, la care au participat peste 700 de invitaţi, a dus la paralizarea circulaţiei pe străzile din Petroşani. Avalanșa de mașini scumpe într-un oraș atât de sărac cum e Petroșaniul a atras atenția străinilor. Chiar și renumita publicație DailyMail a scris despre asta. Romii au blocat traficul rutier cu zeci de maşini de lux, iar un cartier întreg, unul dintre cele mai sărace ale municipiului, a fost locul petrecerii. Un petroșănean chiar a depus cerere la primărie pentru a fi închis traficul pe o străduță din cartierul Colonie, însă comisia de avizare nu a dat curs acesteia.

”Convoiul” nuntașilor de la Petroșani a fost deschis de o mașină în care se aflau mai mulți tineri ce aveau drapelul României, după care urma o caleașcă albă trasă de doi armăsari negri. Din ”convoi„ nu au lipsit mașini de zeci de mii de euro, care cu siguranță și-au croit cu greu drum pe străduțele din Colonie.

Și, pentru ca totul să fie de vis, pentru nuntași și miri, cerul municipiului Petroșani a fost survolat, ore întregi, de un elicopter alb din care, cel mai probabil, era filmat ”convoiul„ pentru a imortaliza cea mai importantă zi din viața mirilor și a nou-născutului, luni fiind un dublu eveniment: nuntă și botez, scrie gazetadedimineata.ro.

La petrecerea care a început încă de dimineață în cartierul petroșănean au fost invitați și celebrii Nicolae Guță și Florin Salam. Cei doi maneliști au constituit unul dintre motivele pentru care s-a cerut închiderea traficului pe străduța din Colonie.

Articol redactat de Mădălina Mihăilescu

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here