Fraţii Becali, Giovani şi Victor dar şi Cristi Borcea şi-au aflat regimul de detenţie în care îşi vor executa pedeapsa primită în “Dosarul Transferurilor”.

Cei trei îşi vor executa pedeapsa în regim închis, a decis azi Comisia pentru Stabilirea Regimului de Detenţie de la Penitenciarul Poarta Albă.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Poarta Albă, urmează ca decizia comisiei să fie comunicată Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, care va stabili apoi în ce penitenciar vor fi mutaţi cei trei condamnaţi în “Dosarul Transferurilor”.

“Comisia întrunită astăzi a decis ca cei trei să execute pedeapsa în regim închis, ceea ce înseamnă că vor fi mutaţi din Penitenciarul Poarta Albă. Cum am mai spus, aici se poate executa pedeapsă numai în regim deschis şi semideschis.

Este posibil şi în regim închis, dar numai pentru persoanele lipsite de libertate care se află în tranzit, cu un proces pe rolul instanţei spre exemplu. Sunt aduşi aici, apar în faţa magistraţilor, iar apoi se întorc la penitenciarul de unde provin”, a spus purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, pentru Mediafax.

El a precizat că penitenciarele aflate în apropierea judeţului Constanţa în care cei trei ar putea fi transferaţi sunt cele din Slobozia sau Tulcea, ori Rahova din Bucureşti.

Marius Ghencea

Distribuie:3020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here