Federaţia Română de Fotbal a anunţat cluburile care au obţinut licenţa de participare în sezonul viitor al competiţiei UEFA Europa League, procesul de licenţiere încheindu-se pe plan naţional.

Licenţa UEFA a fost solicitată de nouă cluburi, însă doar şapte au primit-o din partea Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor (Comisia de fond). Cele şapte cluburi sunt: FC Botoşani, Steaua Bucureşti, CSMS Iaşi, Gaz Metan Mediaş, Pandurii Tg. Jiu, ASA Tg. Mureş şi FC Viitorul.

DOAR ASTRA A AVUT CÂȘTIG DE CAUZĂ

Cele două cluburi care nu au primit licenţa sunt Astra Giurgiu şiCS Universitatea Craiova, acestea contestând hotărârile Comisiei de fond. Comisia de apel a desfiinţat hotărârea Comisiei de fond şi a acordat licenţa UEFA clubului Astra.

În schimb, Comisia de apel a menţinut hotărârea Comisiei de fond de refuzare a acordării licenţei UEFA în cazul clubului CS Universitatea Craiova. “Deciziile Comisiei de apel pot fi atacate cu recurs la TAS în 10 zile de la comunicare, respectiv până la data de 3 mai 2015. Deciziile TAS sunt irevocabile” a indicat FRF.

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here