S-a despărţit iubitul de tine şi te-a băgat într-o depresie urâtă. Te uiţi non-stop pe profilul lui de Facebook, chiar dacă ţi-a dat unfriend, îi dai mesaje peste mesaje, că ţi-e dor de el, că e aerul pe care îl respiri, că d-astea. Dar nu mai bine faci ceva ca să treci mai repede peste şi să ieşi la agăţat în oraş, liberă ca pasărea cerului? Am aici un ghid fix pentru tine:

Pasul 1. Dă-i block pe Facebook. Dar vezi că nu reuşeşti să nu te mai uiţi pe profilul lui. O să le ceri colegilor sau prietenilor telefoanele: dă şi mie să văd ce-a mai postat iubi… pardon, fostul iubi #sad
Important e să nu le mai ceri. Sau să faci un pact: dacă le ceri telefoanele, să-ţi dea un pumn în faţă. Măcar o să simţi o durere fizică mai puternică decât aia din suflet.

Pasul 2. Nu te poţi abţine din sunat şi dat mesaje. Tanti asta ar trebui să te motiveze să te opreşti:

Pasul 3. Nu te gândi că dacă-l stălkuieşti, o să fii norocoasă şi ţi se întâmplă asta:

De fapt, ţi se va întâmpla ce scrie în partea de jos a fotografiei, da. Meh.

Pasul 4. Ia-ţi îngheţată şi ciocolată şi chipsuri şi alte prostii de mâncat. Îndoapă-te. Nu o să te ajute să treci peste, dar o să-ţi fie rău şi n-o să te mai gândeşti la prostul ăla, împiedica-s-ar de un fir de praf!

Pasul 5. Ieşi cu prietenii, beţi, râdeţi, glumiţi. Bineînţeles, o să ajungi aşa:

Dar măcar ai mai ieşit din casă.

Pasul 6. Dacă efectuezi pasul 5, ai grijă să nu-ţi suni fosta iubire şi să urli cât de mult vrei să vă-mpăcaţi şi alte porcării d-astea. Altfel spus, fă un pact la fel ca la pasul 1 cu prietenii tăi: dacă te văd cu telefonul în mână să-ţi dea un pumn în faţă. Aşa o să ai motive de plâns.

Pasul 7. Nu mai asculta muzică tristă, de genul Lana del Rey sau Ed Sheeran sau Ellie Goulding sau Coldplay. Bagă una săltăreaţă ca la 4 dimineaţă. Chiar şi manele. Orice vrei tu, numai să nu fie dă jale.

Citește continuarea pe zdt.ro 

AbonareDistribuie:41000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here