Cunoscutul luptator K1, Nicu Dascalu, este acuzat ca l-a batut crunt pe un tanar de 21 de ani din orasul Sacele, judetul Brasov. Scandalul ar fi pornit de la faptul ca victima a dat muzica prea tare si ar fi deranjat vecinii.

Tanarul sustine ca fostul campion l-a lovit cu pumnii si picioarele pana cand l-a bagat in spital. Nicu Dascalu nu recunoaste acuzatiile si spune ca victima ar fi primit corectia chiar de la rudele lui.

Scandalul s-a petrecut duminica seara, intr-un cartier de case al orasului Sacele. Un tanar de 21 de ani, care facea reparatii prin gospodarie, a pus muzica in boxe si a dat volumul la maximum.

La un moment dat, povesteste el, s-a trezit atacat de fostul luptator Nicu Dascalu, furios ca sora lui, care locuieste in aceeasi curte, nu se poate odihni. Cu capul spart si trupul plin de lovituri, victima a fost dusa cu ambulanta la Spitalul Judetean Brasov.

Fostul campion nu recunoaste acuzatiile. Spune ca tanarul a fost batut chiar de rudele lui, agasate si ele de zgomotul infernal. Scandalul va fi investigat de politie, dar numai dupa ce victima va depune plangere penala: “M-a prins de gat, m-a strans foarte tare pana am lesinat, mi-am pierdut cunostinta si a inceput sa ma ia in pumni si picioare”.

De partea luptatorului ar fi intervenit chiar unchiul victimei, povestesc martorii.

Tatal tanarului a sarit in apararea fiului, dar sustine ca si el a incasat bataie.

Fostul campion neaga totul. Spune ca victima ar fi fost lovita doar de unchiul ei. Rudele tanarului sunt insa speriate si se tem ca luptatorul se va razbuna.

Tanarul e decis sa depuna plangere la politie, dar astepta mai intai certificatul medicului legist. Nicu Dascalu a fost campion mondial de karate si a devenit cunoscut in ultimii ani pentru rezultatele din circuitul de lupte K1.

 

 

 

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here