Alina Gorghiu face afirmații uluitoare despre Primăria Capitalei. Copreşedinta PNL susține că moștenirea lăsată este „absolut înspăimântătoare” și că acolo „trebuie pusă o bombă”. 

Alina Gorghiu a reiterat, în acest context, decizia de a nu candida la pentru funcţia de primar general.

„Eu nu vreau să candidez la Primăria Generală. Cred că este o funcţie de foarte mare responsabilitate, m-aş înhăma la orice responsabilitate pentru PNL, dar cred că sunt colegi pe care îi cunosc deja care au toate abilităţile, toată pregătirea, competenţa pentru a gestiona această funcţie de primar general. Moştenirea e absolut înspăimântătoare la Primăria Generală, acolo trebuie pusă o bombă şi…”, a declarat Alina Gorghiu luni la Realitatea TV, noteaza DcNews.Ro.

Despre variantele pentru candidaţii PNL la alegerile locale din Bucureşti, Alina Gorghiu susţine că ele sunt foarte multe, precizând însă că nu este „foarte mulţumită” de opţiunile de la sectoare, deoarece „nu sunt toate câştigătoare în acest moment”.

– See more at: http://www.dcnews.ro/alina-gorghiu-afirma-ie-halucinanta-trebuie-pusa-o-bomba-la-primaria-capitalei_491754.html#sthash.8Cw6mDkd.dpuf

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here