Finanţatorul celor de la Viitorul Constanţa, Gică Hagi a avut o reacţie nervoasă la auzul veştii că la FRF ar putea venii cehoaica Marketa Haindlova(30 de ani), care, dacă acceptă propunerea lui Răzvan Burleanu, urmează să ocupe de relaţiile internaţionale în cadrul Federaţiei.

“Lucrurile nu sunt cum trebuie în România, mai ales în fotbal. În alte lucruri nu pot vorbi, dar în fotbal… O să mai vorbim mai multe despre acea zi de 4 martie, că nu se va uita.

Nu s-a schimbat nimic, nu vreau să vorbesc mai multe. Într-o lună nu am văzut nimic. Un lucru a ieşit. O domnişoară care era în costum de baie, care ne-a dat termen de o lună dacă vine sau nu la Federaţie. Fraţilor, treziţi-vă! O vedem şi cu poza la plajă… Mai rămâne ca un baiat să se îmbrace la fel şi gata, ne-am dat dracu’. Ne-am dus dracu’ cu toţii! Fotbalul românesc s-a dus dracu’! De o lună vorbim despre ce? Nu am văzut strategie, nimic.

De ce s-au făcut alegerile? Ca să vină cineva nou. Secretarul general este din gaşca veche. Nu vă faceţi că nu întelegeţi. V-am spus doar aşa… Am vazut bikini, fotografie, ce să vorbim despre Federaţie? Mai stăm 6 luni, un an…

Ne-a dat şi termen, să mai aşteptăm vreo lună. Să ne rugăm de domnişoara cu bikini. Am văzut poza. Pai atunci hai să ne dezbrăcăm, să facem poze la mare.

A trecut o lună şi nimic. Nu am văzut nimic despre strategii, competiţii, comisii, regulamente. Nimic! Nimic! Zero! Am văzut poza aceea”, a tunat “Regele”.

Dar cine este această Marketa Haindlova?

Marketa Haindlova, 30 de ani, urmează să dea răspunsul în privința posibilității de a deveni responsabila pe relații internationale și politici europene la FRF. Cehoaica a aboslvit Facultatea de Drept a Universității din Praga, cu specializare în Drept European.

Are și un masterat obținut la Universitatea din Zurich în studii privind organizațiile sportive internaționale.

Marius Ghencea

Distribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here