Horoscop 29 iulie 2020. Oportunitățile, în special pe plan sentimental, se perindă cu o viteză amețitoare, așa că cine stă cu ochii în patru ar putea avea numai de câștigat.

Horoscopul zilei 29 iulie 2020 Berbec
Berbecii își îndreaptă toată atenția pe plan profesional. Au enorm de multe idei, dintre care unele cu potențial uriaș, iar tot ce mai lipsește este primul pas. La început drumul ar putea părea greu si plin de obstacole, însă și rezultatele vor fi pe măsură. Nu ezita să împărtășești planurile tale cu cei dragi, ai putea găsi camarazi de nădeje, alături de care să formezi o frumoasă echipă.

Horoscopul 29 iulie 2020 Taur
Taurii care simt nevoia unei schimbări nu au niciun motiv să mai aștepte. Un singur lucru nu se poate recupera, timpul, așa că îndrăznește să-ți urmărești dorințele, chiar dacă unii ar putea spune că nu le vei îndeplini niciodată. Nativii din această zodie nu se simt bine stând pe loc, așa că orice pas înainte e unul bun.

Horoscop 29 iulie 2020 Gemeni
Tăcerea poate fi de aur, dar nu atunci când la mijloc este o persoană care ți-a furat inima. Dacă simți că aveți lucruri în comun, găsește o cale prin care să iei legătura. S-ar putea ca această persoană să aștepte la fel de mult ca tine un prim pas. Cine știe, ar putea ieși o frumoasă poveste de iubire, numai bună de povestit nepoților. Dar trebuie să încerci, altfel nu vei ști niciodată.

Horoscopul zilei 29 iulie 2020 Rac
Sărbătește ziua aceasta așa cum merită și nu te mai feri în a-ți arăta personalitatea. Cu fiecare ocazie în care faci pe cineva sa râdă vei primi la rândul tău o doză de voie bună. Nu mai vorbim de doza sănătoasă de stima de sine pe care o vei obține până la sfârșitul zilei. Folosește-ți inteligent calitățile pentru a face față provocărilor ce nu vor întârzia să apară.

Horoscopul zilei 29 iulie 2020 Leu
Fii foarte atent astăzi la cum reacționezi sub presiunea momentului. Nu îți cere nimeni să te abții, însă ai grijă să nu iei decizii pripite pe care să le regreți mai târziu. Ascultă-ți instinctele însă nu te lăsa pe deplin ghidat de ele. Nu cunoști totul în detaliu ca să fii sigur că iei cele mai bune decizii. Lucurile nu s-au așezat încă și o mișcare prematură din partea ta ar putea ruina întreg proiectul.

Horoscopul zilei 29 iulie 2020 Fecioară
Ai mintea ascuțită și abia aștepți o provocare să o pui la treabă. Ai răbdare, însă, nu te arunca așa, înainte de a le da timp celorlalți să organizeze un pic lucrurile. În rest, bucură-te de ideile noi care apar și fă față cu brio la schimbările de planuri din următoarea perioadă. Te-ai născut pentru asta! Este și un moment prielnic pentru colaborări. Dacă cineva vrea să se înscrie în proiectele tale, ar trebui să-l primești cu brațele deschise.

Horoscop 29 iulie 2020 Balanţă
Câteodată nu trebuie să ştii fiecare detaliu înainte să te implici în ceva nou. Iar în unele cazuri (precum cel din ultima vreme), ar putea fi mai bine dacă nu ştii prea multe din timp. Prea multe detalii te-ar putea zăpăci, copleşi sau să îţi dea motive să te retragi din ceva în care ar trebui să te implici. Adună-ţi toate impulsurile spontane şi mergi pe încredere. Toate semnele arată că vei ateriza pe picioare.

Horoscopul zilei 29 iulie 2020 Scorpion
Atitudinea ta nouă şi îmbunătăţită de a prelua iniţiativa dă roade de azi. Rezultatele vin greu, dar oamenii vin în sprijinul tău tot mai mulţi. Nimeni altcineva nu vede lucrurile ca tine, iar asta îţi oferă un avantaj. Nu îţi mai lua sarcini noi. În schimb, alege să aştepţi ca toată lumea să ajungă pe aceeaşi pagină cu tine. Ei pot să recuperze terenul în timp ce tu stai pe margine şi îi încurajezi pe toţi ca un antrenor.

Horoscop 29 iulie 2020 Săgetător
Nu toată lumea ştie când să facă un pas în spate şi să le ofere celorlalţi locul în lumina reflectoarelor, dar tu ştii sigur. Când laudele se adună la adresa ta, fă un pas în spate şi asigură-te că toată lumea îşi primeşte partea de laude. Sărbătoreşte faptul că eşti destul de sigur pe tine cât să nu fii ameninţat când oamenii cu care lucrezi primesc şi ei laude. În plus, ar putea fi câteva ego-uri fragile la bătaie, iar tu te vei simţi generos.

Horoscopul zilei 29 iulie 2020 Capricorn
Nativii zodiei Capricorn riscă să se afunde tot mai adând în probleme dacă nu încearcă să le rezolve. Nu mai aștepta să vină soluția salvatoare din altă parte, de data asta trebuie să te descurci singur. Astăzi, ești ceva mai recalcitrant și ar putea să apară un conflict cu un prieten. Sfatul astrelor pentru tine este să nu mai fii atât de înverșunat și să încerci să accepți și opiniile altora. Seara, te mai liniștești. O plimbare în parc este o idee excelentă.

Horoscop 29 iulie 2020 Vărsător
Miercuri, Vărsătorii au o energie incredibilă. Ești pe val și reușești pe toate planurile. În plus, vei întâlni persoane extrem de influente și interesante. Ți se va propune un proiect care îți va aduce foarte multe satisfacţii. Astrele te avertizează să fii atent la persoanele din jur. Unii sunt extrem de invidioși și îți pot face rău. În plan amoros, astăzi este posibil să-ți întâlnești jumătatea.

Horoscopul zilei 29 iulie 2020 Pești
Nativii zodiei Pești sunt barcă de salvare pentru un prieten aflat în nevoie. Sfaturile tale înțelepte îl vor ajuta să ia o decizie extrem de importantă pentru viața lui. La serviciu, ești în centrul atenției și este foarte posibil să fii recompensat cu o mărire de salariu, pentru efortul depus în ultima perioadă. Seara, cineva din trecutul tău îți va face o vizită neaşteptată. Nu te panica, fii calm și cât mai natural!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here