Iată care sunt cele şase perechi ale zodiacului pe care nimeni nu le poate despărţi:

1. Gemeni şi Vărsător

Aceştia îşi trăiesc viaţa pe muchie de cuţit, au personalităţi extreme şi sunt pasionaţi de tot ce poate reprezenta o provocare. Aceştia vor umple golurile unul altuia şi vor forma o pereche fără comparaţie, în special pentru că Gemenii sunt sporadici, iar Vărsătorii sunt rigizi şi organizaţi.

2. Balanţă şi Rac

Această pereche este născocită în Rai şi poate acoperi fiecare căsuţa din testul sufletelor pereche. Ambele zodii trăiesc prin afecţiune şi iubire în inimă şi în suflet. Nativii în Balanţă sunt atraşi de afecţiune orice ar face, iar nativii în Rac s-au născut afectuoşi.

Sunt explicaţia pură a termenului suflet pereche, sunt atenţi la nevoile celuilalt, îşi controlează emoţiile, fac comunicarea mai puternică şi dezvolta legături emoţionale din ce în ce mai puternice pentru a-şi face relaţia mai bună.

3. Balanţă şi Scorpion

Pot fi şi cei mai buni prieteni, dar, pentru a ajunge la o relaţie conectat la un nivel profund, îşi oferă timp să strălucească. Această pereche devine un duo mai puternic şi au o sinergie fără de pereche care nu există în altă relaţie.

Ambele zodii sunt posesive şi posesive despre oameni, dar Scorpionii sunt obsesivi şi pasionaţi din naştere, în timp ce nativilor în Balanţă le place să fie iubiţi şi obsedaţi.

4. Fecioară şi Taur

Nativii acestui duo de neoprit au tendinţa de a fi amanţi compatibili. Împart similitudini în aspecte variate ale vieţii şi sunt parteneri de carieră buni. Fecioarele şi Taurii sunt orientaţi pe scop şi trăiesc fiind prieteni buni unul pentru altul.

Nativii în Taur sunt mult mai ambiţioşi, în timp ce nativii în Fecioarele sunt simple şi cu picioarele pe pământ.

5. Săgetător şi Berbec

Născuţi aventuroşi, nativii în Scorpion şi în Bernec au o atracţie către amuzament şi minunat. Au o minte liberă şi nu le e frică să iasă din zona de confort. Sunt cunoscuţi pentru inteligenţa şi curiozitatea lor pentru că îşi pun mereu întrebări legate de viaţă şi de lume.

Formează o pereche puternică şi pasionată, pot ajunge în conflict, dar ştiu cum să-l rezolve rapid.

6. Rac şi Peşti

Nativii acestor două zodii au câteva calităţi care îi fac mai atenţi la sentimentele unuia pentru celălalt. Sunt sensibili, empatici şi au inteligenţa emoţională care îi ajută să găsească mereu o modalitate de a-şi pune sentimentele în valoare.

Preferă să discute lucrurile prin discuţii importante în loc să îşi ascundă sentimentele. Pot da impresia de slăbiciune şi de vieţi simple, dar sunt foarte puternici. Acest duo face ca o relaţie şş dureze o perioadă lungă de timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here