Instagram ar putea intra pe piaţa mesageriei instant

Home > Instagram ar putea intra pe piaţa mesageriei instant

Instagram şi-ar putea croi loc şi pe piaţa aplicaţiilor de mesagerie instant şi să le permită utilizatorilor să comunice între ei prin imagini şi clipuri video.

Informaţia vine de la o sursă apropiată companiei, citată de GigaOM. Aceeaşi sursă susţine că Instagram ar putea implementa chiar şi un serviciu de mesagerie în grup şi că noile funcţii ar putea fi introduse până la sfârşitul acestui an. Succesul Instagram se datorează simplităţii aplicaţiei. Postezi o fotografie şi admiri fotografiile postate de persoanele pe care le urmăreşti.

Totuşi, compania nu pare să reziste efectului Snapchat (o aplicaţie foarte populară cu care utilizatorii pot comunica prin imagini care se şterg singure în câteva secunde). Aplicaţiile de mesagerie instant capătă din ce în ce mai multă popularitate, iar ideea de comunicare directă prin mijloace vizuale este din ce în ce mai îndrăgită.
Instagram nu s-ar bate numai cu Snapchat pe această piaţă. WhatsApp, Viber, Skype sunt doar câteva dintre aplicaţiile populare printre utilizatorii de smartphone-uri.Citeste mai mult: adevarul.ro

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here