Interviu cu Diana Vania, participantă la sondajul “Cine este cea mai frumoasă fată de la Universitatea din București”

Home > Interviu cu Diana Vania, participantă la sondajul “Cine este cea mai frumoasă fată de la Universitatea din București”

Diana Vania, studentă la Facultatea de Geografie, Universitatea din București și la Școala de Televiziune și Film – Tudor Vornicu, se află pe locul 3 în sondajul “Cine este cea mai frumoasă fată de la Universitatea din București“, cu 351 de voturi până în acest moment. Ascensiunea ei a fost rapidă și a beneficiat de susținerea colegilor și a profesorilor de la Facultatea de Geografie.

1.De ce ați ales Facultatea de Geografie?

Sunt studentă la Planificare Teritorială, în cadrul Facultații de Geografie. În paralel fac și Școala de Televiziune și Film- Tudor Vornicu la secția Editorial : știri, reportaje și producție.

Am ales Geografia deoarece mi-a plăcut întotdeauna această disciplină. Mulți se așteaptă ca la această facultate să fie numai excursii și să se învețe doar țări și capitale, adică să fie ușor. Nicidecum! Geografie este o facultate frumoasă, unde înveți foarte multe lucruri super interesante, la un nivel destul de ridicat. Depinde numai de tine dacă știi să te folosești de informațiile primite și dacă știi cum să le pui în practică, pentru a avea o carieră de succes. Niciodată nu va fi îndeajuns doar prezența și implicarea la facultate, trebuie să faci și alte activități în plus, ca să te afirmi. Cel mai important lucru este să îți placă ceea faci, să consideri că ceea ce îți predă profesorul universitar îți este util și te interesează. Nu poți să faci ceva ce nu îți place, nu are rost. Pierzi anii degeaba.

2.Care este profesia în care doriți să munciți și de ce ați ales-o?

Mai departe vreau să lucrez în cercetare pe Geografie Medicală. Un domeniu de foarte mare interes în care se studiază fenomenele medicale și se încearcă să se identifice diferențieri care apar de la un areal la altul, precum și factorii determinanți ai acestora.

3. Cât de mult contează aspectul fizic în reușita în carieră?

Indiferent că vrem să acceptăm sau nu, aspectul fizic contează și se pune destul de mare preț pe el.  Ceea ce este mai important însă, constă în inteligența unui om și calitatea acestuia. În ziua de astăzi toți oamenii își doresc o carieră și să fie independenți din punct de vedere financiar. Astfel, ne punem toate armele la bătaie și luptăm pentru visurile noastre. Inteligența, experiența, norocul, modul de a acționa, lucru în echipă și felul în care te exprimi au o importanță foarte mare în tot ceea ce faci.

4. Ați întâlnit situații în care aspectul fizic v-a scos din încurcatură? Care?

Nu-mi amintesc exact un moment de genul acesta, dar am avut mai mare trecere în situațiile „de nevoie” când le-am zâmbit oamenilor. Este adevărat însă, că bărbații „se înmoaie” mai repede la niște ochi frumoși și un zâmbet cald.

5. Aveți foarte multe voturi în sondajul „Cea mai frumoasă studentă de la Universitatea din București”. Cum comentați acest fapt?

Sunt mulțumită de voturi și îi îmbrățișez pe cei care m-au votat. Nu mă așteptam să mă regăsesc printre concurentele din acest sondaj. M-a impresionat faptul că un profesor îmi este alături și a mobilizat studenții din facultatea în care studiez. Țin să-i mulțumesc încă o dată pentru acest gest.

6. Care este concurenta dumneavoastră favorită din sondaj?

Toate celelalte concurente sunt foarte frumoase și sigur fiecare dintre ele are ceva special.

7. Cine credeți că va câștiga sondajul?

Toate merită să câștige. Mult succes tuturor!

 

Interviu realizat de Ștefania Minia

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here