Luni după amiază a avut loc o ședință importantă la ProRapid. La ședintă au participat jucătorii din Giulești, patronul Valerii Moraru și antrenorul Cristi Pustai.

Întâlnirea a fost cerută de fotbalişti care au vrut să-i explice lui Valerii Moraru că este nevoie de mai multă comunicare din partea antrenorului. Jucătorii i-au cerut lui Pustai să renunţe la antrenamentele fizice şi să pună accent doar pe antrenamentele tactice.

Giuleştenii s-au plâns că în ultima săptămână au făcut pregătire doar în sală şi pe teren sintetic, iar acest lucru le-a dăunat şi a fost unul dintre motivele care a dus la pierdea meciului de la Cluj. “Suntem fotbalişti nu atleţi, avem nevoie de antrenamente tactice, nu de antrenamente fizice. S-a văzut la Cluj că nu puteam să alergăm”, s-a plâns un rapidist după înfrângerea din ultima etapă.

Finanţatorul rapidist le-a promis jucătorilor că vor avea un teren de antrenament bun şi nu vor mai fi nevoiţi să se pregătească la Chitila pe terenul sintetic.

“În ultima vreme cred nici nu s-au antrenat cum trebuie. Ba au făcut pe sintetic, la Chitila, ba au făcut la sală… Am pierdut un meci, asta este, eu cred în continuare că avem valoarea necesară pentru a ne salva de la retrogradare”, a declarat Valerii Moraru la ieşirea de la Pro Rapid.

 

 

Vizualizari:
734
Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here