Extragerea lunară din cadrul Loteriei bonurilor fiscale pentru septembrie va avea loc pe 18 octombrie, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Finanțelor Publice.

„Duminică va avea loc cea de-a patra extragere lunară din 2015 la Loteria bonurilor fiscale. Eligibile să participe la aceasta sunt bonurile emise între 1 și 30 septembrie”, se arată în comunicatul postat pe mfinante.ro.

Potrivit calendarului extragerilor lunare din acest an, bonurile câștigătoare în urma extragerii de duminică vor putea fi depuse la orice unitate teritorială a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) în intervalul 19 octombrie – 17 noiembrie.

Ministerul Finanțelor Publice anunță și că a plătit premiile câștigătorilor la Loteria bonurilor fiscale emise în luna iunie.

„Ministerul Finanțelor Publice a virat astăzi, 14 octombrie a.c., sumele aferente premiilor acordate în cadrul extragerii la Loteriei bonurilor fiscale organizate în data de 19 iulie a.c., pentru bonurile emise în luna iunie 2015. Fondul de premiere de 1 milion de lei a fost acordat celor patru persoane care au depus cereri de revendicare însoțite de bonuri câștigătoare valide – bonuri emise în data de 1 iunie 2015, cu valori de 509 lei,  noteaza obiectiv.info.

Valoarea brută a unui premiu este de 250.000 de lei, iar valoarea netă a fiecărui premiu este de 210.096 lei, în urma reținerii impozitului prevăzut de Codul Fiscal”, arată ministerul de Finanțe.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here