Steaua București a fost în ultimii ani cea mai bună exportatoare de jucători din Liga 1, campioana reușind să producă foarte mulți bani din vânzare jucătorilor în străinătate.

Unul dintre jucători transferați pe Steaua pe o sumă considerabilă este mijlocașul Mihai Pintilii care a fost vândut la Al Hilal pentru 2,5 milioane de euro.

În acest moment jucătorul nu-și mai găsește locul în echipa arabilor care au decis să-l împrumute pentru trei luni. Deși este dorit și de Steaua, Pintilii se pare că s-a înțeles cu Pandurii Târgu Jiu, echipa de la care a ajuns în Ghencea.

Dacă gorjenii vor reuși să-l împrumute în această iarnă pe Pintilii vor realiza o super afacere. Mai exact se vor folosi de jucător în retur și vor primi și de la Steaua 500.000 de euro bani care provin din transferul închizătorului în Arabia, acel procent de 20 la sută stipulat în momentul în care Pintilii a ajuns în Ghencea.

Potrivit lui Eugen Pîrvulescu, președintele Pandurilor, Steaua urmează să vireze banii în scurt timp în conturile oltenilor.

„Este adevărat, Steaua nu ne-a plătit până acum nici un ban pentru Pintilii. Dar am vorbit cu domnul Argăseală şi am promisiunea sa că, în aproximativ o săptămână, lucrurile se vor rezolva. Nu-mi fac probleme că nu vom primi acei bani, între Pandurii şi Steaua există o relaţie excelentă”, a spus Pîrvulescu.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here