Marile companii vor dispărea din cauza internetului. Vezi care sunt acestea

Home > Marile companii vor dispărea din cauza internetului. Vezi care sunt acestea

Dezvoltarea Internetului, care a lovit intr-o prima faza publisherii de ziare, casele de discuri si agentiile de turism, prin aparitia alternativelor online gratuite, pune acum in pericol o gama mai larga de companii, de la Wal-Mart la Intel si Siemens, care se confrunta cu dileme similare.

Impactul tehnologiei asupra afacerilor traditionale si ce fac companiile pentru a fi pregatite sa ii faca fata este in atentia multor participanti la Forumul Economic Mondial de la Davos, relateaza Bloomberg.
“Cand te intalnesti cu directorii generali de companii nu auzi decat faptul ca tehnologia progreseaza de trei-cinci ori mai rapid decat managementul. Nu stiu daca sa fiu entuziasmat sau paranoic. Inseamna ca poti face lucruri noi, dar si ca pot aparea noi concurenti, de nicaieri”, a spus Dominic Barton, director general al companiei de consultanta McKinsey.
Intre participantii la sesiune s-au aflat directorul general al Qualcomm, Paul Jacobs, si seful Wal-Mart, Doug McMillon, ei discutand despre cum pot influenta inovatiile piata globala, in acest an.
Anul trecut au aparut o serie de stiri proaste pentru marile corporatii, chiar daca a inceput redresarea in SUA si Europa.

Citeste aici mai multe.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here