Pentru unele femei, marimea chiar conteaza. Se pare ca ele sunt tentate sa isi insele sotii din aceasta cauza deoarece se plang din cauza disconfortului simtit in clipele intime.

Cercetatorii kenyeni au facut un studiu cu totul special. Ei au chestionat 545 de femei care isi inselasera sotii, dorind sa afle care a fost cauza infidelitatii lor, scrie Daily Mail. Conform articolului publicat in revista “PLOS ONE”, ele au spus ca au avut neplaceri de natura fizica atunci cand au fost intime cu partenerii de viata.

Astfel, din aceasta cauza, riscul infidelitatii creste. Dintre cele 545 de sotii, doar 34 au recunoscut ca au avut parte de o aventura extraconjugala. Specialistii in domeniu au aflat ca barbatii care au fost inselati, pescari de meserie, erau mai dotati decat altii, marimea, in cazul lor, situandu-se la aproximativ 16 cm.

Pe de alta parte, cei mai putin dotati (aproximativ 13 cm) au neveste mai fidele. Asadar, marimea prea mare, concluzioneaza expertii, creste de 1,5 ori riscul infidelitatii sotiilor. Barbatii pot considera o asemenea trasatura pe care o au drept o calitate, dar femeile nu sunt mereu de aceeasi parere, caci ele nu se mai bucura asa cum ar trebui de placerea sexului.

Cercetarea a fost facuta de mai multi specialisti provenind de la un centru din orasul Kisumu (Kenia), de la universitatea Kenyatta, din Niarobi (Kenya), precum si de la universitati din California si Alabama (SUA). Ei au vrut sa afle mai multe lucruri despre oamenii casatoriti implicati in relatii extraconjugale, scopul initial fiind de e limita raspandirea virusului HIV.

Distribuie:11020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here