Războiul din Siria continuă să îngrozească o lume întreagă prin evenimentele dramatice care se petrec zi de zi în această țară. Un ultim astfel de caz îl prezintă pe un băiețel ce nu pare să aibă mai mult de 11-12 ani, care înfruntă un tir de gloanțe pentru a salva o fetiță ascunsă în spatele unei mașini.

Filmarea, care a fost postată pe contul de Youtube al activiştilor Shaam News Network, surprinde momentul în care un minor aleargă printre gloanţe spre o fetiţă, cel mai probabil sora lui, rămasă blocată lângă o maşină incendiată, scrie The Telgraph.

La un moment dat, pare că acesta este lovit de un glonț, căzând la pământ. După care se scoală plin de curaj, apucă fetița de mână și o adăpostește într-o casă din apropiere.

Potrivit sursei citate, scena se petrece în orașul Yabroud, situat în apropierea granieți cu Libanul. Publicația britanică nu poate confirma autenticitatea materialului video, dar experții pe care i-a contactat pentru a se expune au declarat că nu au depistat semne care ar demonstra că imaginile ar fi trucate.

CLICK AICI  PENTRU VIDEO

Din 2011, când a izbucnit războiul în Siria, cel puțin 11 mii de copii au fost uciși, potrivit unui raport al Oxford Research.

 

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here