Cosmin Moți a făcut aseară meciul vieții și datorită lui, echipa pentru care evoluează, Ludogorets Razgrad, a eliminat-o pe Steaua din play-offul Champions League.

Moți a intrat în poarta echipei sale după ce portarul a văzut roșu și s-a descurat admirabil. Acesta a apărat penaltyurile executate de Pîrvulescu și Râpă dar a și transformat prima lovitură de la 11 metri pentru echipa sa.

La finalul meciului, Moți a declarat că știe că i-a făcut fericiți pe dinamoviști.

“A fost un meci frumos, un meci pe care cred că meritam să îl câştigăm. E bine că ne-am calificat, eram 100% că va fi un meci diferit decât la Bucureşti. A fost o decizie de moment să intru în poartă, mă bucur că am fost lăsat să fac asta, mă bucur că a ieşit bine. A fost frumos când îmi strigau toţi numele, oriunde jucăm, lumea ne aplaudă, lumea ne iubeşte”, a spus Moţi la DigiSport.

“Nu ştiu dacă Steaua s-a retras pentru că a vrut ea, noi am pus presiune. Am avut posesie net superioară. Nu mă interesează cu cine putem pica, sunt bucuros că am ajuns în grupele Ligii Campionilor. Dedic această victorie iubitei mele, colegilor, familiei, tutoror oamenilor care au fost lângă mine. Sunt sigur că dinamoviştii sunt bucuroşi pentru mine. Am mai făcut fericiţi pe lângă zeci de mii de bulgari şi zeci de mii de români”, a încheiat Cosmin Moţi.

 

Abonare
Distribuie:0000

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here