E Raiul pe Pământ pentru orice bărbat! Sunt tinere, fierbinţi, harnice şi nu au cu cine să îşi petreacă nopţile senine de vară. De aceea, femeile din Noiva do Cordeiro invită la ele în sat orice bărbat dispus să le aline, scrie click.ro.

Incredibil! La 100 de kilometri de oraşul Belo Horizonte, din Brazilia, există o mică localitate populată doar de femei.

Nici un bărbat nu are voie să se stabilească aici pentru că aceasta este regula de aur a comunităţii înfiinţate în 1890 de o femeie alungată de biserica catolică pentru adulter. Aici locuiesc 600 de femei cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani care se gospodăresc singure.

 Satul a fost înfiinţat în 1890 de o femeie adulterină

 Multe dintre ele sunt măritate, dar soţii lor lucrează la sute de kilometri distanţă, în mină. Băieţii care se nasc aici sunt trimişi împreună cu bunicile în alte sate învecinate sau la oraş. Cât e ziua de lungă femeile muncesc la câmp şi seara se fac frumoase, doar, doar vreun bărbat le calcă pragul.

 Fetele muncesc singure ogorul, deşi spun că le e greu

 

Au voie să facă sex cu cine vor însă trebuie să respecte regula: nici un bărbat nu se poate stabili aici. „Este greu pentru noi, fără bărbaţi. Unele se căsătoresc, dar soţii lor nu vin să stea la noi pentru că aici nu ai voie cu alcool, nu asculţi muzică şi nu foloseşti nici o măsură de contracepţie.

 

Nici un bărbat nu are voie să le ajute la munci

 

Aici femeile îi folosesc pe bărbaţi doar pentru perpetuarea speciei. Nu avem nevoie să stea cu noi şi să ne dicteze ce să facem”, a declarat Nelma Fernandes, de 23 de ani, pentru “The Mirror”.

Abonare
Distribuie:254000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here