După plecările lui Ştefan Bănică junior, Horia Brenciu sau Loredana Groza, Smiley nu şi-a mai reînnoit contractul pentru emisiunea Românii au talent, dar nici pe cel pentru Vocea României.

După plecările lui Ştefan Bănică junior, Horia Brenciu sau Loredana Groza, la PRO TV se pregăteşte un nou val de “emigrări” spre trustul Intact. În capul listei se află un alt artist de renume, Smiley, pe care, odată ce s-a încheiat “Românii au talent”, nu-l mai leagă nimic de postul unde a făcut recorduri de audienţă. Asta pentru că simpatica vedetă nu a semnat reînnoirea vreunui contract, pentru vreun alt proiect.

El ar urma să li se alăture foştilor colegi de la PRO TV, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică jr, şi să lucreze, din toamnă, pentru trustul din Băneasa. Acest scenariu a fost confirmat pentru Libertatea de regizorul producţiei “Românii au talent”, cu care a colaborat şi “juratul” Smiley, Lary Maronese, cel care de altfel a şi început munca la postul din Băneasa. Maronese a dezvăluit că, în prezent, la PRO TV se mai vorbeşte doar de “Vocea României”, deşi din vechiul juriu a rămas doar Marius Moga, primii care au părăsit corabia fiind Horia Brenciu, Loredana Groza, iar acum şi Smiley.

“Se mai vorbeşte doar de «Vocea României», dar nu mai au cu cine s-o facă deoarece, până în acest moment, nimeni nu ştie cine se ocupă de producerea show-ului şi nici cine vor fi juraţii. În juriu a rămas doar Moga”, a mărturisit acesta pentru Libertatea.

Distribuie:36000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here