Nelu Tătaru a făcut un anunț îngrijorător pentru români! Ministrul Sănătății a transmis că sunt două săptămâni grele, în care se va înregistra o creștere progresivă a numărului de cazuri.

Nelu Tătaru a făcut un anunț îngrijorător pentru români.
Ministrul Sănătății a transmis că suntem în perioada în care „se consumă boala”.
Nelu Tătaru, anunț îngrijorător pentru români
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, afăcut noi declarații în ceea ce privește coronavirusul. Oficialul a transmis că suntem în perioada în care „se consumă boala”. Totodată, acesta a susținut că în următoarele săptămâni va fi o creștere progresivă a numărului de cazuri COVID-19.

„În acest moment suntem în săptămânile în care se consumă boala. Sunt aproape 4000 de pacienți care au refuzat internarea sau care au solicitat externarea în cele aproape trei săptămâni”, a spus Nelu Tătaru.

În continuare, Nelu Tătaru a declarat că trebuie ca unitățile sanitare pe care le avem în România, aparatura și paturile de terapie intensivă să fie adaptate în funcție de numărul pe care îl vedem zilnic.

„Sunt două săptămâni grele, în care vom avea o creștere progresivă a numărului de cazuri, în care noi, ca și sistem sanitar, ca și Guvern, trebuie să adaptăm unitățile sanitare

pe care le avem, paturile de terapie intensivă, aparatura, la numărul pe care în fiecare zi îl vedem”, a adăugat Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătății a mai spus că după începând cu data de 23 iulie, adică după legea carantinei și a izolării, a urmat o muncă titanică. Aceasta se referă la identificare, diagnosticare, izolare și carantinare.

„Începând cu 23 iulie, odată cu intrarea în vigoare a legii, am preluat această muncă titanică de identificare, diagnosticare, izolare, carantinare sau izolare la domiciliu”, a continuat Nelu Tătaru. scrie spynews.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here