Nestlé, eMag şi Deutsche Bank fac angajări. VEZI TOATE JOBURILE

Home > Nestlé, eMag şi Deutsche Bank fac angajări. VEZI TOATE JOBURILE

eMag, cel mai mare retailer online din Romania angajeaza aproximativ 50 de oameni, printre care programatori, oameni specializati in marketing si product management, documentare sau logistica, unii dintre acestia urmand sa fie angajati pe perioada determinata.

Gigantul elvetian Nestlé a anuntat lansarea programului Nestlé needs YOUth, desfasurat in perioada 2014-2016, prin intermediul caruia isi propune sa sprijine cel putin 20.000 de tineri europeni, oferindu-le locuri de munca si mii de pozitii pentru incepatori si stagiari.

Deutsche Bank, cea mai mare banca germana, recruteaza in vederea dezvoltarii unui centru tehnologic in Bucuresti. Pana la finalul anului 2013 Deutsche Bank va angaja 50 oameni, iar in martie 2014, echipa va ajunge la 250 de angajati. Planurile de angajare vizeaza un minimum de 500 de ingineri pana in 2016, pentru acest nou centru.

EXL, cu sucursala in Cluj-Napoca, cauta deja un al doilea sediu, planuind ca in 2014 sa isi mareasca echipa cu inca 50 – 100 de oameni.

Webhelp, multinationala de origine franceza, specializata in servicii de outsourcing si relatii cu clientii, angajeaza studenti si tineri profesionisti cunoscatori de limbi straine (franceza, germana, spaniola, italiana, poloneza, engleza etc), pentru posturi precum cel de consultant clientele, backoffice adviser, customer adviser, partener relationship manager, client relation consultant, premium relationship manager, assistant for sales department, customer service relationship manager, digital writer, digital support consultant, tehnical product adviser sau conseiller produits beauté.

Joburile in IT si Vanzari sunt, in continuare, cele mai des intalnite pe site-urile care ofera acces la locuri de munca. Compania de IT iQuest, inregistrata in Germania, insa cu peste 90% dintre angajati in Romania, planuieste sa isi creasca efectivele cu 20% in anul 2014. Citeste mai mult…

 

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here