Dinamo va rămâne în vară fără cel mai bun atacant pe care îl are în lot  după ce împrumutul lui George Țucudean de la Standard Liege va expira. Pentru a nu rămâne descoperiți în atac, dinamoviștii au pornit încă de acum negocierile pentru aducerea unui alt vârf. Și se pare că negocierile sunt aproape finalizate, conform spuselor lui Florin Bratu, șeful departamentului de scouting de la Dinamo.

“Suntem foarte aproape să aducem un atacant din Liga 1. Negocierile sunt avansate, dar nu pot da mai multe detalii pentru că nu e rezolvat”, a spus Florin Bratu la DigiSport.

Dacă ne gândim puțin, conducătorii lui Dinamo nu au prea multe soluții în Liga 1. Variantele plauzibile pentru un transfer la Dinamo ar fi Sergiu Buș(22 de ani, Corona Brașov), Valentin Lemnaru(29 de ani, U Cluj), Wellington da Silva(26 de ani, Concordia Chiajna).

Sergiu Buș se află la final de contract şi ar putea ajunge la Dinamo gratis. “Câinii” au mai încercat şi în iarnă să îl cumpere, însă nu s-au înţeles cu şefii Coronei.

Brazilianul de 26 de ani al Chiajnei mai are un an de contract, însă ar putea pleca pentru o sumă nu foarte ridicată de la echipa pregătită de Șumudică. În 25 de apariţii în acest sezon a punctat de 8 ori, ultima reuşită fiind chiar împotriva lui Dinamo din ultima etapă.

Ultima variantă Lemnaru, care a mai trecut pe la Dinamo este curtat insistent şi de Steaua, dar şi de echipe din a doua ligă din Germania. Florian Walter ar cere cel puţin 500.000 de euro în schimbul jucătorului, sumă care nu este pe placul lui Ionuţ Negoiţă.

Distribuie:19010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here