Chelsea Londra a fost eliminat de Atletico Madrid din semifinalele Champions League și l-a făcut astfel pe Jose Mourinho să rateze atingerea unui obiectiv foarte important pentru el.

Pentru a se răzbuna pe madrileni, Mourinho le-a furat ce aveau mai de preț, pe super atacantul Diego Costa. Conform presei engleze, cluburile Atletico Madrid şi Chelsea au ajuns la un acord pentru transferul atacantului Diego Costa la gruparea londoneză, în schimbul sumei de aproximativ 40 de milioane de euro.

Jucătorul brazilian cu paşaport spaniol ar urma să primească pe Stamford Bridge un salariu de circa 200.000 de euro pe săptămână şi să semneze un contract pe cinci sezoane.

Transferul va fi oficializat după finala Champions League de la Lisabona, meci pe care Atletico îl va disputa împotriva lui Real Madrid.

Diego Costa a contribuit la eliminarea lui Chelsea din Champions League prin marcarea unui gol din penalty în returul de la Londra.El a înscris 27 de goluri în acest sezon, în 33 de meciuri jucate în La Liga.

35.000.000 de euro este cota lui Diego Costa, conform www.transfermarkt.de

Distribuie:7000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here