În fotbalul din Liga 1 a apărut de ieri o informaţie conform căreia atacantul celor de la Concordia Chiajna, Wellington da Silva este aproape de a semna cu Dinamo. Informaţia a fost alimentată şi de spusele lui Florin Bratu care spune că, “câinii” sunt foarte aproape de a achiziţiona un atacant din Liga 1.

Transferul este foarte plauzibil ţinând cont că pretenţiile celor de la Chiajna nu sunt foarte mari, iar jucătorul îşi doreşte să evolueze în tricoul lui Dinamo, după cum chiar el a spus.

“Mi-aş dori să ajung la Dinamo, e o echipă mare, însă nu ştiu dacă e ceva mai mult decât un zvon. Aşa a apărut şi varianta că mă vrea Steaua în urmă cu puţine luni”, a declarat jucătorul pentru fatatik.ro. 

Deşi această mutare ar fi pe placul jucătorului dar şi al suporterilor se pare că nu Wellington e aproape de a semna cu Dinamo, ci un alt atacant brazilian din campionatul intern. Este vorba de vârful celor de la Oţelul Galaţi, Henrique (27 de ani).

Henrique a marcat 5 goluri în 17 partide pentru Oţelul, şi va deveni liber de contract peste două luni.

În cariera sa, fotbalistul de 27 de ani a mai trecut pe la: Guarani, Corinthians, Nautico (toate din Brazilia), Vitoria Setubal (Portugalia) şi Aluminium (Iran).

În acest moment, Henrique este cotat de siteul www.transfermarkt.de la 500.000 de euro.

 

 

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here