Şerban Copoţ, alias Hienă de la Animal X, este o prezenţă foarte discretă în lumea mondenă din România, evitând petrecerile din domeniu şi ieşirile în public. Cu toate acestea, artistul a onorat invitaţia Gianinei Corondan şi a lui Cosmin Cernat, la evenimentul caritabil organizat de aceştia pentru copiii cu autism, şi nu singur, ci alături de iubita lui, Roxana, femeia alături de care şi-a găsit liniştea şi care i-a dăruit un copil.

Şerban şi Roxana formează unul dintre acele cupluri la care poţi observa cu uşurinţă sentimentele sincere şi intense. Ea îl priveşte cum numai o femeie îndrăgostită poate, iar el,  în braţe cu băieţelul minunat pe care îl au împreună şi alături de Roxana, Şerban pare cel mai fericit bărbat din lume, scrie ziarulring.ro.

Formează o familie fericită şi pentru că au descoperit secretul unei relaţii perfecte, cei doi au împărtăşit, în exclusivitate pentru ziarulring.ro, ce anume i-a ţinut atât de uniţi: “Viaţa de familie este extraordinară! Este altceva. Multe bătălii pe care înainte le purtam în van, acum capătă sens. Cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit. Sper să îşi găsească o pasiune care să-i devină şi meserie. Secretul relaţiei noastre constă în sinceritate. Este foarte important să rămâi onest cu partenerul tău.”, a declarat Şerban.

“Aveam 23 de ani când am cunoscut-o pe Roxana. Pot spune că a fost dragoste la prima vedere. Ne iubim, locuim împreună de opt ani de zile, suntem un cuplu sudat. Încă nu ne-am căsătorit. Ne leagă multe lucruri, avem o viaţă trăită împreună, căsătoria se va întâmpla… Anul ăsta, la anul, nu e o prioritate, e o chestie socială. Am cerut-o de soţie, suntem logodiţi. Nunta e o mare bătaie de cap şi nu suntem încă pregătiţi pentru asta, toată energia ne-o concentrăm pe cel mic. Ne mai dorim un copil. Şi oricum o să fie o chestie modestă cu prietenii şi familia”, a mai completat acesta.

De cealaltă parte, Roxana spune că cel mai important lucru într-o relaţie este să nu încerci să îţi schimbi partenerul: “Să nu încerci să schimbi persoana de lângă tine. Eu l-am cunoscut pe el având o imagine. Păi ce ar fi însemnat să îl schimb eu? De ce aş fi făcut-o? Şerban nu poate fi descris în numai trei cuvinte, dar pot spune clar asta: , a completat Roxana.

 

Abonare
Distribuie:27000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here