Frumoasa şi tânăra Cristina Alina Vrabie a reuşit, în decurs de câteva luni, să-l lase fără 210.000 de euro pe un om de afaceri (de altfel deprins cu banii), respectiv pe belgianul Marc Florent Brouwers (50 de ani), managerul unei firme din Antwerp.

Cei doi amorezi deveniţi acum duşmani s-au cunoscut în 2013, în împrejurări mai puţin obişnuite, respectiv într-un bordel din Antwerp (Belgia), unde tânăra presta servicii sexuale contra cost. Problema este că pe belgian „l-a prins flama” şi, cu inima plină de amor, a cerut-o pe prostituată de nevastă.

Ea, dornică de o viaţă mai bună, n-a zis ba, aşa că s-a lăsat de meserie şi a trecut la afaceri. L-a convins pe Marc Florent că poate fi un afacerist de succes în România, aşa că i-a propus să-i dea nişte bani pentru a deschide o firmă, a construi un „cuibuşor” pentru amândoi şi pentru a demara afacerea.

Conform criminalitate.ro, belgianul n-a stat prea mult pe gânduri: şi-a vândut casa din Aarschot (Belgia) şi i-a dat Alinei, în trei tranşe, 210.000 de euro. În momentul în care Marc a vrut să vadă ce-i cu investiţia, românca l-a adus la Galaţi şi i-a arătat un teren viran unde, chipurile, contractase cu o societate de construcţii să se ridice o vilă pentru viitorii însurăţei. Ba chiar i-a prezentat şi o spălătorie auto pe care, spunea ea, tocmai era în curs să o cumpere.

Nimic adevărat, însă. Românca plasase banii în conturile unor cunoscuţi (cu scopul de a-i fura), nu înainte de a toca o parte pentru a-şi cumpăra un BMW de lux şi pentru a-şi finanţa viaţa luxoasă. La un moment dat, după mai bine de un an, belgianul s-a prins că este captiv într-o şaradă, aşa că a făcut plângere penală contra escroacei, care a şi recunoscut faptele, de altfel, în faţa procurorilor.

Culmea este că „amorul ghebos” dintre cei doi a înviat din nou în timpul anchetei, iar Marc a încercat să-şi retragă plângerea.
Prea târziu, căci Alina a fost deja trimisă în judecată şi riscă de la cinci ani de închisoare în sus.

Articol redactat de Vlad Alexandru
loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here